Biljett sökning

Hitta Golfo Aranci Civitavecchia färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Golfo Aranci till Civitavecchia med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Golfo Aranci till Civitavecchia. För mer information och en snabb offert på Golfo Aranci Civitavecchia färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Golfo Aranci Civitavecchia vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Golfo Aranci till Civitavecchia

  • Corsica Ferries
    3 avgångar per vecka Golfo Aranci Civitavecchia Färjor (6h 30m)

Guide till Golfo Aranci

Golfo Aranci är en kommun i den italienska regionen Sardinien. En traditionell fiskehamn som var viktig hamnen för ankomster från fastlandet i mitten av 19-talet. Idag har den stora hamnen i Golfo Aranci tusentals besökare under hela året. Färjeterminalen har bra passageraranläggningar och anslutningar till järnvägsnät och kollektivtrafik.

Guide till Civitavecchia

Civitavecchia är en stad i provinsen Rom och en hamnstad i Tyrrenska havet, ordet Civitavecchia betyder "gamla stan". Placeringen av hamnen är i mitten av Medelhavet vilket gör den till en av de livligaste och mest effektiva i Italien. Alla bekvämligheter man förväntar sig finns inom hamnen samt enkel tillgång till det europeiska väg-och järnvägarna.

Hitta alternativ till Golfo Aranci Civitavecchia färjor