Biljett sökning

Hitta Cagliari Civitavecchia färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Cagliari till Civitavecchia med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Cagliari till Civitavecchia rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Cagliari Civitavecchia färjor som inkluderar tidtabeller, Cagliari Civitavecchia färjepriser och info hur man bokar Cagliari Civitavecchia färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Civitavecchia till Cagliari sida!

Färjor från Cagliari till Civitavecchia

  • Tirrenia
    7 avgångar per vecka Cagliari Civitavecchia Färjor (13h 0m)

Guide till Cagliari

Cagliari är huvudstaden på Sardinien i Italien. Staden har en av de största hamnarna i Medelhavet. Den historiska porten har fungerat som kommersiell trafik i över 2500 år och blomstrade under den romerska eran. Den antika staden har en lång historia fylld med vackra jugendarkitektur och monument.

Guide till Civitavecchia

Civitavecchia är en stad i provinsen Rom och en hamnstad i Tyrrenska havet, ordet Civitavecchia betyder "gamla stan". Placeringen av hamnen är i mitten av Medelhavet vilket gör den till en av de livligaste och mest effektiva i Italien. Alla bekvämligheter man förväntar sig finns inom hamnen samt enkel tillgång till det europeiska väg-och järnvägarna.

Hitta alternativ till Cagliari Civitavecchia färjor