Biljett sökning

Hitta Olbia Civitavecchia färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Olbia till Civitavecchia överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Olbia till Civitavecchia på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Olbia Civitavecchia färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Olbia Civitavecchia färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Olbia Civitavecchia länkarna nedan.

Färjor från Olbia till Civitavecchia

  • Grimaldi Lines
    7 avgångar per vecka Olbia Civitavecchia Färjor (6h 30m)
  • Tirrenia
    14 avgångar per vecka Olbia Civitavecchia Färjor (5h 30m)

Guide till Olbia

Olbia är en stad och hamnen i nordöstra Sardinien i Italien och är en av de viktigaste förbindelserna mellan Sardinien och den italienska halvön. Olbia port har faciliteter för färja, kryssningsfartyg och frakt och har goda förbindelser vi bilväg.

Guide till Civitavecchia

Civitavecchia är en stad i provinsen Rom och en hamnstad i Tyrrenska havet, ordet Civitavecchia betyder "gamla stan". Placeringen av hamnen är i mitten av Medelhavet vilket gör den till en av de livligaste och mest effektiva i Italien. Alla bekvämligheter man förväntar sig finns inom hamnen samt enkel tillgång till det europeiska väg-och järnvägarna.

Hitta alternativ till Olbia Civitavecchia färjor