Biljett sökning

Hitta Cowes Southampton färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Cowes till Southampton med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Cowes till Southampton. För mer information och en snabb offert på Cowes Southampton färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Cowes Southampton vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Cowes till Southampton

  • Red Funnel
    67 avgångar per vecka Cowes Southampton Färjor (1h 0m)

Guide till Cowes

Cowes är en engelsk stad på Isle of Wight, som traditionellt är känd som en hamnstad. Känd för sin segling bakgrund och "Cowes Week", som är världens äldsta ordinarie seglingstävlingar som hålls varje augusti årligen. Båda hamnarna i Cowes kan nås lätt via väg och huvudterminalerna har butiker och parkeringsmöjligheter.

Guide till Southampton

Southampton är den största staden i grevskapet Hampshire på Englands sydkust. Southampton är en stor hamnstad och hamnen har alltid varit den största arbetsgivaren i staden. Den livliga hamnen välkomnar kryssningsfartyg samt godstrafik, och passagerarterminalen har bra faciliteter med kopplingar till de stora motorvägarna och kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Cowes Southampton färjor