Biljett sökning

Hitta Fishbourne Portsmouth färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Fishbourne till Portsmouth med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Fishbourne till Portsmouth rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Fishbourne Portsmouth färjor som inkluderar tidtabeller, Fishbourne Portsmouth färjepriser och info hur man bokar Fishbourne Portsmouth färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Portsmouth till Fishbourne sida!

Färjor från Fishbourne till Portsmouth

  • Wightlink
    23 dagligen Fishbourne Portsmouth Färjor (0h 45m)

Guide till Fishbourne

Fishbourne är en liten by på nordöstra sidan av Isle of Wight mellan Cowes och Ryde. Fishbournes färjehamn har ett bra utbud av faciliteter och enkel tillgångar till kollektivtrafik. Nära den viktigaste hamnterminalen är Royal Victoria Yacht Club.

Guide till Portsmouth

Portsmouth är den näst största staden i grevskapet Hampshire på Englands sydkust. Portsmouth har varit en betydande örlogsstaden i århundraden och är hem för kända fartyg såsom Tudor Mary Rose och Lord Nelsons flaggskepp, HMS Victory. Den största hamnen har utmärkta motorvägar och järnvägsförbindelser från alla delar av Storbritannien och alla möjliga anläggning för passagerare i terminalbyggnaden.

Hitta alternativ till Fishbourne Portsmouth färjor