Biljett sökning

Hitta Yarmouth Lymington färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Yarmouth till Lymington med alla de stora färjerederierna mellan Yarmouth till Lymington!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Yarmouth Lymington.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Yarmouth eller Lymington länkarna på denna sida.

Färjor från Yarmouth till Lymington

  • Wightlink
    11 dagligen Yarmouth Lymington Färjor (0h 40m)

Guide till Yarmouth

Yarmouth är en stad och hamn i den västra delen av Isle of Wight. Yarmouth är en av Storbritanniens främsta badorter som är packad med sevärdheter, museer och aktiviteter. I hundratals år har Yarmouth varit en stor fiskehamn, men har sedan dess i stort sett försvunnit. Yarmouth har en stor färjehamn, som väl är ansluten med lokala vägar och kollektivtrafik i hela staden.

Guide till Lymington

Lymington är en hamn i New Forest regionen Hampshire på den västra stranden av Lymington floden. Historiskt sätt har Lymington varit en regelbunden anhalten för segelbåtar och användes ofta av smugglare. Idag är hamnen delad med fiskare och segelbåtar samt en färja till Isle of Wight. Det finns två småbåtshamnar och en färjeterminal som har bra förbindelser med väg-och järnvägstjänster.

Hitta alternativ till Yarmouth Lymington färjor