Biljett sökning

Hitta Fredrikshamn Oslo färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Fredrikshamn till Oslo med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Fredrikshamn till Oslo. För mer information och en snabb offert på Fredrikshamn Oslo färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Fredrikshamn Oslo vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Fredrikshamn till Oslo

  • DFDS Seaways
    7 avgångar per vecka Fredrikshamn Oslo Färjor (9h 30m)

Guide till Fredrikshamn

Frederikshavn är en stad belägen på den nordöstra kusten av Danmark och är mest känd för sin fiskehamn och industri. Den stora hamnen har blivit ett viktigt centrum för anslutningar till Norge och Sverige. Den största hamnterminal har goda förbindelser till de viktigaste europeiska motorvägar och järnvägsnät.

Guide till Oslo

Oslo är huvudstaden i Norge och är ett viktigt centrum för maritim handel och industri i Europa, centrum för några av världens största rederier. Hamnen är belägen i centrum av Oslo och är Norges största godshamn samt passagerarhamn. Hamnen har bra faciliteter och är lättillgängligt med väg-och järnvägsförbindelser.

Hitta alternativ till Fredrikshamn Oslo färjor