Biljett sökning

Hitta Hirtshals Larvik färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Hirtshals till Larvik med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Hirtshals till Larvik rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Hirtshals Larvik färjor som inkluderar tidtabeller, Hirtshals Larvik färjepriser och info hur man bokar Hirtshals Larvik färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Larvik till Hirtshals sida!

Färjor från Hirtshals till Larvik

  • Color Line
    14 avgångar per vecka Hirtshals Larvik Färjor (3h 45m)

Guide till Hirtshals

Hirtshals är en stad på toppen av Jylland i norra Danmark. Staden är främst känd för sina fiskehamnar och är hem till en av de största akvariumen i Europa. Färjehamnen ligger inom gångavstånd från centrum och terminalen är väl utrustad med ett bra utbud av faciliteter. Den stora motorvägssystemet E39 tar en direkt till hamnen samt goda tåg-och bussförbindelser.

Guide till Larvik

Larvik är en stad i Vestfold län Norge. Färjehamnen är belägen på den sydöstra kusten. Det nya och moderna färjeterminalen erbjuder ett bra utbud av faciliteter för besökande passagerare. Hamnen i Larvik kan lätt nås via motorvägen och anslutningar E18 via järnväg direkt från Oslo.

Hitta alternativ till Hirtshals Larvik färjor