Biljett sökning

Hitta Nynäshamn Gdansk färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Nynäshamn till Gdansk som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Nynäshamn till Gdansk färja! Se nedan för information om Nynäshamn Gdansk färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Nynäshamn till Gdansk

  • Polferries
    7 avgångar per vecka Nynäshamn Gdansk Färjor (18h 0m)

Guide till Nynäshamn

Nynäshamn ligger i Stockholms län i Sverige. Hamnen i Nynäshamn är en av de största färjehamnar i Stockholm för transportera passagerare och gods. Det finns regelbundna bussförbindelser och en välutrustad passagerarterminal med bra faciliteter.

Guide till Gdansk

Gdansk är en stad vid Östersjökusten i Polen och är en viktig hamnstad för Polen. Hamnen och färjeterminalen i Gdansk är mycket modern med ett komplett utbud av faciliteter för passagerare och goda förbindelser till E75 stora motorvägssystemet till resten av Polen. Den gamla staden i Gdansk har en stark maritim historia och är mycket pittoresk, även hem till den största och gotiska kyrkan i världen.

Hitta alternativ till Nynäshamn Gdansk färjor