Biljett sökning

Hitta Ystad Swinoujscie färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Ystad till Swinoujscie med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Ystad till Swinoujscie rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Ystad Swinoujscie färjor som inkluderar tidtabeller, Ystad Swinoujscie färjepriser och info hur man bokar Ystad Swinoujscie färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Swinoujscie till Ystad sida!

Färjor från Ystad till Swinoujscie

  • Polferries
    14 avgångar per vecka Ystad Swinoujscie Färjor (6h 5m)
  • Unity Line
    14 avgångar per vecka Ystad Swinoujscie Färjor (6h 30m)

Guide till Ystad

Ystad är en stad i Skåne län i Sverige, staden har blivit en livlig hamn, som ligger nära stadens centrum. Den vackra staden är kantad med traditionella byggnader och vackra landskap med en mängd olika attraktioner och museer, bland annat ett kloster som går tillbaka till år 1267. Ystad ligger mitt i Sveriges södra kust så det är lätt att komma åt med väg-och järnvägsförbindelser.

Guide till Swinoujscie

Swinoujscie är en hamnstad vid Östersjön i nordvästra Polen. Hamnen i Swinoujscie har goda förbindelser till Danmark och Sverige och har den största hamnen i Polen. Hamnen har bra anläggningarna för person-och godstrafik. Hamnen har goda förbindelser till vägnätet via den europeiska E65 som sträcker sig från Sverige till Grekland och det finns en järnvägsstation inom några minuters promenad från hamnen.

Hitta alternativ till Ystad Swinoujscie färjor