Biljett sökning

Hitta Trelleborg Travemünde färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Trelleborg till Travemünde som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Trelleborg till Travemünde färja! Se nedan för information om Trelleborg Travemünde färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Trelleborg till Travemünde

  • TT Line
    7 avgångar per vecka Trelleborg Travemünde Färjor (7h 30m)

Guide till Trelleborg

Trelleborg är den sydligaste staden i Sverige, och det sägs att Trelleborg var en bröllopsgåva från den danska kunga familjen till den svenska prinsen år 1257. Under medeltiden var det främst en sill fiskehamn och blev snabbt en handelsstad, idag är Trelleborg en industristad. Trelleborg välkomnar mer än en miljon passagerare genom dess port varje år, och att anslutningarna är väl rustade för att klara av detta. Det finns direkta tåg och vägsträckor från Malmö till Trelleborg.

Guide till Travemünde

Travemünde ligger vid mynningen av floden Trave i Tyskland. Den vackra badort är Tysklands största hamnen vid Östersjön med den äldsta fyren på den baltiska kusten. Färjehamnen ligger i den södra delen av staden med lätt tillgång direkt från Autobahn.

Hitta alternativ till Trelleborg Travemünde färjor