Biljett sökning

Hitta Rhodos Bodrum färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Rhodos till Bodrum med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Rhodos till Bodrum. För mer information och en snabb offert på Rhodos Bodrum färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Rhodos Bodrum vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Rhodos till Bodrum

Guide till Rhodos

Rhodos ligger i delen av östra Egeiska havet, den största av Tolvöarna i Grekland. Färjehamnen till ön ligger vid nordöstra änden av den gamla staden och välkomnar tusentals passagerare under hela året. Anläggningarna i hamnen är bra och tillgången till Rhodos många sevärdheter och resorts är lätt att nå med alla transportmedel. Den medeltida staden utsågs till ett av världsarven år 1988.

Guide till Bodrum

Bodrum är en hamnstad i sydvästra Egeiska regionen i Turkiet. Bodrums slott byggdes på 15-talet och har utsikt över hamnen och är hem till museet för undervattensarkeologi. Hamnstaden har nu blivit en välkänd destination för jet set besök på lyxbåtar, liksom de större lyxkryssare i Medelhavet

Hitta alternativ till Rhodos Bodrum färjor