Biljett sökning

Hitta Rhodos Marmaris färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Rhodos till Marmaris överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Rhodos till Marmaris på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Rhodos Marmaris färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Rhodos Marmaris färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Rhodos Marmaris länkarna nedan.

Färjor från Rhodos till Marmaris

  • Sea Dreams
    12 avgångar per vecka Rhodos Marmaris Färjor (1h 0m)

Guide till Rhodos

Rhodos ligger i delen av östra Egeiska havet, den största av Tolvöarna i Grekland. Färjehamnen till ön ligger vid nordöstra änden av den gamla staden och välkomnar tusentals passagerare under hela året. Anläggningarna i hamnen är bra och tillgången till Rhodos många sevärdheter och resorts är lätt att nå med alla transportmedel. Den medeltida staden utsågs till ett av världsarven år 1988.

Guide till Marmaris

Marmaris är en hamnstad och turistort vid Medelhavskusten i sydvästra Turkiet. Marmaris hamn erbjuder ett utbud av persontrafik inom passagerarterminalen, som ligger i slutet av piren. Det finns goda förbindelser på väg och även taxitjänster som finns i hamnområdet.

Hitta alternativ till Rhodos Marmaris färjor