Biljett sökning

Hitta Ancona Split färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Ancona till Split med alla de stora färjerederierna mellan Ancona till Split!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Ancona Split.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Ancona eller Split länkarna på denna sida.

Färjor från Ancona till Split

  • SNAV
    5 avgångar per vecka Ancona Split Färjor (11h 0m)
  • Jadrolinija
    4 avgångar per vecka Ancona Split Färjor (10h 15m)

Guide till Ancona

Ancona ligger på den östra kusten av Italien och är hem till en av de mest trafikerade hamnar i Italien och Adriatiska havet. Ancona hamn är mycket populär bland turister och tusentals människor anländer varje år via färja för att upptäcka kulturen och atmosfären i Ancona.

Guide till Split

Split är en stad i Kroatien på den östra stranden av Adriatiska havet. Split är centrerad över bukten och hamnen och är ett viktigt nav för transport till andra Adriatiska öar, den tredje mest trafikerade hamnen i Medelhavet. Färjehamnen ligger i den södra delen av staden och är lättillgänglig med bil och kollektivtrafik. Passagerarterminalen erbjuder ett bra utbud av tjänster och faciliteter med andra faciliteter inom gångavstånd i centrala staden.

Hitta alternativ till Ancona Split färjor