Biljett sökning

Hitta Venedig Pula färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Venedig till Pula som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Venedig till Pula färja! Se nedan för information om Venedig Pula färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Venedig till Pula

  • Venezia Lines
    4 avgångar per vecka Venedig Pula Färjor (3h 15m)

Guide till Venedig

Venedig är en stad i nordöstra Italien, väl känt för ligga på flera öar med ett antal kanaler och broar. Hela staden är döpt som ett världsarv, känd för att vara en hisnande skönhet med sin arkitektur. Den livliga hamnen i Venedig ligger nära alla sevärdheter, och vatten taxi och transfer avgår från hamnen under hela dagen. Känd för St Marks basilikan och Markusplatsen. Det är det ett populärt turistmål med sin skönhet är ett stort turistmål.

Guide till Pula

Pula är den största staden i Istrien län i Kroatien, en vacker stad på spetsen av halvön Istrien. Historien om Pula går tillbaka cirka 3000 år och historiskt var den känd som fiske och skeppsbyggnads stad, resterna av detta kan fortfarande ses. Färjehamnen har grundläggande faciliteter och bussförbindelser till staden och de omgivande områden.

Hitta alternativ till Venedig Pula färjor