Biljett sökning

Hitta Bari Dubrovnik färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Bari till Dubrovnik med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Bari till Dubrovnik rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Bari Dubrovnik färjor som inkluderar tidtabeller, Bari Dubrovnik färjepriser och info hur man bokar Bari Dubrovnik färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Dubrovnik till Bari sida!

Färjor från Bari till Dubrovnik

  • Jadrolinija
    3 avgångar per vecka Bari Dubrovnik Färjor (10h 0m)

Guide till Bari

Bari är en huvudstad vid Adriatiska havet i Italien och är känd som en student stad. Bari har många historiska arkitekturer. Staden har två hamnar, den gamla hamnen och den nya hamnen. Den gamla porten används för fiskefartyg och den nya är välutrustad för alla storlekar av fartyg. Färjeterminalen har turistanläggningar, bank, shopping och tillgång till all kollektivtrafik.

Guide till Dubrovnik

Dubrovnik är en stad vid kusten av Kroatien och en stor hamn för kryssningsfartyg och färjor. Staden har mycket kultur och historia och upptäcks bäst till fots. Den gamla staden har skyddats av stadsmuren i tusentals år och är fodrad med fort och bastioner som har gett den sin ståndpunkt av ett världsarv som en av de bäst bevarade medeltida städer.

Hitta alternativ till Bari Dubrovnik färjor