Biljett sökning

Hitta Venedig Rovinj färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Venedig till Rovinj med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Venedig till Rovinj rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Venedig Rovinj färjor som inkluderar tidtabeller, Venedig Rovinj färjepriser och info hur man bokar Venedig Rovinj färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Rovinj till Venedig sida!

Färjor från Venedig till Rovinj

  • Venezia Lines
    8 avgångar per vecka Venedig Rovinj Färjor (3h 45m)

Guide till Venedig

Venedig är en stad i nordöstra Italien, väl känt för ligga på flera öar med ett antal kanaler och broar. Hela staden är döpt som ett världsarv, känd för att vara en hisnande skönhet med sin arkitektur. Den livliga hamnen i Venedig ligger nära alla sevärdheter, och vatten taxi och transfer avgår från hamnen under hela dagen. Känd för St Marks basilikan och Markusplatsen. Det är det ett populärt turistmål med sin skönhet är ett stort turistmål.

Guide till Rovinj

Rovinj är en stad i Istriens län i Kroatien, belägen på norra Adriatiska havet, det är en populär turist-och fiskehamn. Den pittoreska staden Rovinj har fortfarande en traditionell italiensk känsla med små kullerstensgator och strandpromenader. Färjehamnen erbjuder en rad faciliteter för besökare och centrumet är nära för passagerare som vill utforska staden.

Hitta alternativ till Venedig Rovinj färjor