Biljett sökning

Hitta Marseille Bastia färjor på Ferries.se

På Ferries.se hittar ni färjor från Marseille till Bastia med några av de ledande färjerederierna.

Ferries.se gör processen smidigare att hitta och boka billiga Färjor från Marseille till Bastia , välj vilken färjelinje, antalet passagerare som ska res och tryck på sök! Ni hittar alla tillgängliga tidtabeller, Marseille Bastia priser och information om hur man bokar färjebiljett.

För en alternativa rutter, se Marseille Bastia substitut nedan.

Färjor från Marseille till Bastia

  • Corsica Linea
    9 avgångar per vecka Marseille Bastia Färjor (11h 0m)
  • La Meridionale
    3 avgångar per vecka Marseille Bastia Färjor (11h 0m)

Guide till Marseille

Marseille är den näst största staden i Frankrike efter Paris. Färjeamnen i Marseille är mycket stor och har fyra terminaler för passagerar-och bilfärjor till Frankrike. Terminalerna är väl utrustade med en rad faciliteter för passagerare. Hamnen är ansluten till A7 och A50 motorväg, och det finns bussar att ta passagerare till de viktigaste buss-och järnvägsstationer i staden.

Guide till Bastia

Bastia är en kommun i Frankrike som ligger på den nordöstra delen av ön Korsika. Bastia har en huvud hamnen på ön och är särskilt känd för sina viner. Den kommersiella och hamnen är en viktig ekonomisk tillgång för staden, den välkomnar tusentals färjepassagerare till fots och med bil under sommarmånaderna. Norr om hamnen ligger småbåtshamnen Toga som har barer, restauranger och nattklubbar vid hamnen.

Hitta alternativ till Marseille Bastia färjor