Biljett sökning

Hitta Marseille Propriano färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Marseille till Propriano med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Marseille till Propriano rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Marseille Propriano färjor som inkluderar tidtabeller, Marseille Propriano färjepriser och info hur man bokar Marseille Propriano färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Propriano till Marseille sida!

Färjor från Marseille till Propriano

  • La Meridionale
    3 avgångar per vecka Marseille Propriano Färjor (12h 30m)

Guide till Marseille

Marseille är den näst största staden i Frankrike efter Paris. Färjeamnen i Marseille är mycket stor och har fyra terminaler för passagerar-och bilfärjor till Frankrike. Terminalerna är väl utrustade med en rad faciliteter för passagerare. Hamnen är ansluten till A7 och A50 motorväg, och det finns bussar att ta passagerare till de viktigaste buss-och järnvägsstationer i staden.

Guide till Propriano

Propriano ligger på Korsikas västkust, en livlig kuststad och gateway-porten mellan Korsika, Frankrike och Sardinien. Ön är ett populärt resmål för vattensporter samt har det ett brett utbud av traditionella restauranger i den vackra hamnen, perfekt för att sitta och titta på folk. Hamnen i Propriano har ett bra utbud av passagerarfaciliteter och är lätt att nå från det väl skyltade vägnätet i staden.

Hitta alternativ till Marseille Propriano färjor