Biljett sökning

Hitta Propriano Marseille färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Propriano till Marseille med alla de stora färjerederierna mellan Propriano till Marseille!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Propriano Marseille.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Propriano eller Marseille länkarna på denna sida.

Färjor från Propriano till Marseille

  • La Meridionale
    3 avgångar per vecka Propriano Marseille Färjor (12h 0m)

Guide till Propriano

Propriano ligger på Korsikas västkust, en livlig kuststad och gateway-porten mellan Korsika, Frankrike och Sardinien. Ön är ett populärt resmål för vattensporter samt har det ett brett utbud av traditionella restauranger i den vackra hamnen, perfekt för att sitta och titta på folk. Hamnen i Propriano har ett bra utbud av passagerarfaciliteter och är lätt att nå från det väl skyltade vägnätet i staden.

Guide till Marseille

Marseille är den näst största staden i Frankrike efter Paris. Färjeamnen i Marseille är mycket stor och har fyra terminaler för passagerar-och bilfärjor till Frankrike. Terminalerna är väl utrustade med en rad faciliteter för passagerare. Hamnen är ansluten till A7 och A50 motorväg, och det finns bussar att ta passagerare till de viktigaste buss-och järnvägsstationer i staden.

Hitta alternativ till Propriano Marseille färjor