Biljett sökning

Hitta Ajaccio Marseille färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Ajaccio till Marseille som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Ajaccio till Marseille färja! Se nedan för information om Ajaccio Marseille färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Ajaccio till Marseille

  • Corsica Linea
    9 avgångar per vecka Ajaccio Marseille Färjor (10h 0m)
  • La Meridionale
    3 avgångar per vecka Ajaccio Marseille Färjor (12h 0m)

Guide till Ajaccio

Ajaccio är Korsikas huvudstad och denna vackra stad var födelseplatsen till Napoleon. Det eleganta hamnområdet i staden utstrålar välkomnande känsla med den mängd olika båtar och yachter som besöker från de franska hamnarna som till exempel Nice. Det finns en rad lokala tjänster vid hamnen, som färjeturer och biluthyrningar.

Guide till Marseille

Marseille är den näst största staden i Frankrike efter Paris. Färjeamnen i Marseille är mycket stor och har fyra terminaler för passagerar-och bilfärjor till Frankrike. Terminalerna är väl utrustade med en rad faciliteter för passagerare. Hamnen är ansluten till A7 och A50 motorväg, och det finns bussar att ta passagerare till de viktigaste buss-och järnvägsstationer i staden.

Hitta alternativ till Ajaccio Marseille färjor