Biljett sökning

Hitta Porto Vecchio Marseille färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Porto Vecchio till Marseille som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Porto Vecchio till Marseille färja! Se nedan för information om Porto Vecchio Marseille färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Porto Vecchio till Marseille

  • Corsica Linea
    3 avgångar per vecka Porto Vecchio Marseille Färjor (13h 0m)
  • La Meridionale
    3 avgångar per vecka Porto Vecchio Marseille Färjor (14h 0m)

Guide till Porto Vecchio

Porto Vecchio är en kommun i Corse-du-Sud i Frankrike på södra kusten av Korsika. En gång känd som "staden av salt 'som idag har salta våtmarker som inte längre fungerar. Hamn-och passagerarterminalerna har ett brett utbud av tjänster för besökare.

Guide till Marseille

Marseille är den näst största staden i Frankrike efter Paris. Färjeamnen i Marseille är mycket stor och har fyra terminaler för passagerar-och bilfärjor till Frankrike. Terminalerna är väl utrustade med en rad faciliteter för passagerare. Hamnen är ansluten till A7 och A50 motorväg, och det finns bussar att ta passagerare till de viktigaste buss-och järnvägsstationer i staden.

Hitta alternativ till Porto Vecchio Marseille färjor