Biljett sökning

Hitta Bastia Savona färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Bastia till Savona med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Bastia till Savona rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Bastia Savona färjor som inkluderar tidtabeller, Bastia Savona färjepriser och info hur man bokar Bastia Savona färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Savona till Bastia sida!

Färjor från Bastia till Savona

Guide till Bastia

Bastia är en kommun i Frankrike som ligger på den nordöstra delen av ön Korsika. Bastia har en huvud hamnen på ön och är särskilt känd för sina viner. Den kommersiella och hamnen är en viktig ekonomisk tillgång för staden, den välkomnar tusentals färjepassagerare till fots och med bil under sommarmånaderna. Norr om hamnen ligger småbåtshamnen Toga som har barer, restauranger och nattklubbar vid hamnen.

Guide till Savona

Savona är en hamnstad i norra italienska regionen Ligurien och är ett viktigt industriellt centrum i Medelhavet. Hamnen i Savona har bra passageraranläggningar inom terminalen samt en transferbuss direkt i hamnen. Huvud A10 motorvägen till Savona tar en direkt till hamnen.

Hitta alternativ till Bastia Savona färjor