Biljett sökning

Hitta Bastia Marseille färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Bastia till Marseille med alla de stora färjerederierna mellan Bastia till Marseille!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Bastia Marseille.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Bastia eller Marseille länkarna på denna sida.

Färjor från Bastia till Marseille

  • Corsica Linea
    9 avgångar per vecka Bastia Marseille Färjor (11h 30m)
  • La Meridionale
    4 avgångar per vecka Bastia Marseille Färjor (12h 30m)

Guide till Bastia

Bastia är en kommun i Frankrike som ligger på den nordöstra delen av ön Korsika. Bastia har en huvud hamnen på ön och är särskilt känd för sina viner. Den kommersiella och hamnen är en viktig ekonomisk tillgång för staden, den välkomnar tusentals färjepassagerare till fots och med bil under sommarmånaderna. Norr om hamnen ligger småbåtshamnen Toga som har barer, restauranger och nattklubbar vid hamnen.

Guide till Marseille

Marseille är den näst största staden i Frankrike efter Paris. Färjeamnen i Marseille är mycket stor och har fyra terminaler för passagerar-och bilfärjor till Frankrike. Terminalerna är väl utrustade med en rad faciliteter för passagerare. Hamnen är ansluten till A7 och A50 motorväg, och det finns bussar att ta passagerare till de viktigaste buss-och järnvägsstationer i staden.

Hitta alternativ till Bastia Marseille färjor