Biljett sökning

Hitta Ajaccio Nice färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Ajaccio till Nice med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Ajaccio till Nice rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Ajaccio Nice färjor som inkluderar tidtabeller, Ajaccio Nice färjepriser och info hur man bokar Ajaccio Nice färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Nice till Ajaccio sida!

Färjor från Ajaccio till Nice

Guide till Ajaccio

Ajaccio är Korsikas huvudstad och denna vackra stad var födelseplatsen till Napoleon. Det eleganta hamnområdet i staden utstrålar välkomnande känsla med den mängd olika båtar och yachter som besöker från de franska hamnarna som till exempel Nice. Det finns en rad lokala tjänster vid hamnen, som färjeturer och biluthyrningar.

Guide till Nice

Nice ligger på den sydöstra kusten av Frankrike vid Medelhavet. Hamnen i Nice kallas Lympia som ligger nära den historiska delen av staden och bara en kort promenad från de viktigaste turistområdena. Färjeterminaler är modern och har ett bra utbud av passagerar faciliteter och pendeltrafik, och motorvägen E8 är skyltad direkt för hamnen.

Hitta alternativ till Ajaccio Nice färjor