Biljett sökning

Hitta Marseille Ajaccio färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Marseille till Ajaccio överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Marseille till Ajaccio på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Marseille Ajaccio färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Marseille Ajaccio färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Marseille Ajaccio länkarna nedan.

Färjor från Marseille till Ajaccio

  • Corsica Linea
    9 avgångar per vecka Marseille Ajaccio Färjor (10h 30m)
  • La Meridionale
    4 avgångar per vecka Marseille Ajaccio Färjor (12h 0m)

Guide till Marseille

Marseille är den näst största staden i Frankrike efter Paris. Färjeamnen i Marseille är mycket stor och har fyra terminaler för passagerar-och bilfärjor till Frankrike. Terminalerna är väl utrustade med en rad faciliteter för passagerare. Hamnen är ansluten till A7 och A50 motorväg, och det finns bussar att ta passagerare till de viktigaste buss-och järnvägsstationer i staden.

Guide till Ajaccio

Ajaccio är Korsikas huvudstad och denna vackra stad var födelseplatsen till Napoleon. Det eleganta hamnområdet i staden utstrålar välkomnande känsla med den mängd olika båtar och yachter som besöker från de franska hamnarna som till exempel Nice. Det finns en rad lokala tjänster vid hamnen, som färjeturer och biluthyrningar.

Hitta alternativ till Marseille Ajaccio färjor