Biljett sökning

Hitta Nice Bastia färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Nice till Bastia överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Nice till Bastia på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Nice Bastia färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Nice Bastia färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Nice Bastia länkarna nedan.

Färjor från Nice till Bastia

Guide till Nice

Nice ligger på den sydöstra kusten av Frankrike vid Medelhavet. Hamnen i Nice kallas Lympia som ligger nära den historiska delen av staden och bara en kort promenad från de viktigaste turistområdena. Färjeterminaler är modern och har ett bra utbud av passagerar faciliteter och pendeltrafik, och motorvägen E8 är skyltad direkt för hamnen.

Guide till Bastia

Bastia är en kommun i Frankrike som ligger på den nordöstra delen av ön Korsika. Bastia har en huvud hamnen på ön och är särskilt känd för sina viner. Den kommersiella och hamnen är en viktig ekonomisk tillgång för staden, den välkomnar tusentals färjepassagerare till fots och med bil under sommarmånaderna. Norr om hamnen ligger småbåtshamnen Toga som har barer, restauranger och nattklubbar vid hamnen.

Hitta alternativ till Nice Bastia färjor