Biljett sökning

Hitta Portsmouth Cherbourg färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Portsmouth till Cherbourg överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Portsmouth till Cherbourg på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Portsmouth Cherbourg färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Portsmouth Cherbourg färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Portsmouth Cherbourg länkarna nedan.

Färjor från Portsmouth till Cherbourg

Guide till Portsmouth

Portsmouth är den näst största staden i grevskapet Hampshire på Englands sydkust. Portsmouth har varit en betydande örlogsstaden i århundraden och är hem för kända fartyg såsom Tudor Mary Rose och Lord Nelsons flaggskepp, HMS Victory. Den största hamnen har utmärkta motorvägar och järnvägsförbindelser från alla delar av Storbritannien och alla möjliga anläggning för passagerare i terminalbyggnaden.

Guide till Cherbourg

Cherbourg är en stad som ligger i nordvästra Frankrike. Cherbourg är en färjehamn med linjer som förbinder till de engelska färjan hamnarna i Poole och Portsmouth samt Jersey. Den moderna färjeterminalen har linjetrafik för person-och godstrafik med goda tillgångar till lokala bekvämligheter. Cherbourg är också en stor örlogsstad och det var det första stoppet för HMS Titanic ha lämnat Southampton.

Hitta alternativ till Portsmouth Cherbourg färjor