Biljett sökning

Hitta Newhaven Dieppe färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Newhaven till Dieppe med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Newhaven till Dieppe rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Newhaven Dieppe färjor som inkluderar tidtabeller, Newhaven Dieppe färjepriser och info hur man bokar Newhaven Dieppe färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Dieppe till Newhaven sida!

Färjor från Newhaven till Dieppe

  • DFDS Seaways
    19 avgångar per vecka Newhaven Dieppe Färjor (4h 0m)

Guide till Newhaven

Newhaven ligger i East Sussex i södra England vid mynningen av floden Ouse. Hamnen i Newhaven är idealiskt beläget mellan kuststäder Brighton och Eastbourne och är den närmaste porten till London med direkta kopplingar till Frankrike. Tåg anslutningar till hamnen ligger perfekt till stationen med en kort promenad från passagerarterminalen som kör linjetrafik, samt goda förbindelser till motorvägarna till resten av Storbritannien.

Guide till Dieppe

Dieppe är en kommun i Seine-Maritime en del av Frankrike och porten till Normandie. Känd som en fiskehamn och mest känd för sina pilgrimsmusslor. Dieppe har sin egen färjehamn med direkta kopplingar till den engelska hamnen i Newhaven. Passagerarterminalen är väldigt enkel med bara en butik och ett café.

Hitta alternativ till Newhaven Dieppe färjor