Biljett sökning

Hitta Dieppe Newhaven färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Dieppe till Newhaven med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Dieppe till Newhaven rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Dieppe Newhaven färjor som inkluderar tidtabeller, Dieppe Newhaven färjepriser och info hur man bokar Dieppe Newhaven färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Newhaven till Dieppe sida!

Färjor från Dieppe till Newhaven

Guide till Dieppe

Dieppe är en kommun i Seine-Maritime en del av Frankrike och porten till Normandie. Känd som en fiskehamn och mest känd för sina pilgrimsmusslor. Dieppe har sin egen färjehamn med direkta kopplingar till den engelska hamnen i Newhaven. Passagerarterminalen är väldigt enkel med bara en butik och ett café.

Guide till Newhaven

Newhaven ligger i East Sussex i södra England vid mynningen av floden Ouse. Hamnen i Newhaven är idealiskt beläget mellan kuststäder Brighton och Eastbourne och är den närmaste porten till London med direkta kopplingar till Frankrike. Tåg anslutningar till hamnen ligger perfekt till stationen med en kort promenad från passagerarterminalen som kör linjetrafik, samt goda förbindelser till motorvägarna till resten av Storbritannien.

Hitta alternativ till Dieppe Newhaven färjor