Biljett sökning

Hitta St Malo Portsmouth färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på St Malo till Portsmouth överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från St Malo till Portsmouth på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om St Malo Portsmouth färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar St Malo Portsmouth färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av St Malo Portsmouth länkarna nedan.

Färjor från St Malo till Portsmouth

Guide till St Malo

St Malo är en hamnstad i Bretagne i nordvästra Frankrike i Engelska kanalen. Det finns grundläggande passageraranläggningar inom St Malo terminalen med god tillgång till hamnen från N137 motorvägen som är kopplad till resten av Frankrike. Kollektivtrafiken ligger minuter från huvudbyggnaden till fots.

Guide till Portsmouth

Portsmouth är den näst största staden i grevskapet Hampshire på Englands sydkust. Portsmouth har varit en betydande örlogsstaden i århundraden och är hem för kända fartyg såsom Tudor Mary Rose och Lord Nelsons flaggskepp, HMS Victory. Den största hamnen har utmärkta motorvägar och järnvägsförbindelser från alla delar av Storbritannien och alla möjliga anläggning för passagerare i terminalbyggnaden.

Hitta alternativ till St Malo Portsmouth färjor