Biljett sökning

Hitta Cherbourg Portsmouth färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Cherbourg till Portsmouth som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Cherbourg till Portsmouth färja! Se nedan för information om Cherbourg Portsmouth färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Cherbourg till Portsmouth

Guide till Cherbourg

Cherbourg är en stad som ligger i nordvästra Frankrike. Cherbourg är en färjehamn med linjer som förbinder till de engelska färjan hamnarna i Poole och Portsmouth samt Jersey. Den moderna färjeterminalen har linjetrafik för person-och godstrafik med goda tillgångar till lokala bekvämligheter. Cherbourg är också en stor örlogsstad och det var det första stoppet för HMS Titanic ha lämnat Southampton.

Guide till Portsmouth

Portsmouth är den näst största staden i grevskapet Hampshire på Englands sydkust. Portsmouth har varit en betydande örlogsstaden i århundraden och är hem för kända fartyg såsom Tudor Mary Rose och Lord Nelsons flaggskepp, HMS Victory. Den största hamnen har utmärkta motorvägar och järnvägsförbindelser från alla delar av Storbritannien och alla möjliga anläggning för passagerare i terminalbyggnaden.

Hitta alternativ till Cherbourg Portsmouth färjor