Biljett sökning

Hitta Roscoff Plymouth färjor på Ferries.se

På Ferries.se hittar ni färjor från Roscoff till Plymouth med några av de ledande färjerederierna.

Ferries.se gör processen smidigare att hitta och boka billiga Färjor från Roscoff till Plymouth , välj vilken färjelinje, antalet passagerare som ska res och tryck på sök! Ni hittar alla tillgängliga tidtabeller, Roscoff Plymouth priser och information om hur man bokar färjebiljett.

För en alternativa rutter, se Roscoff Plymouth substitut nedan.

Färjor från Roscoff till Plymouth

Guide till Roscoff

Roscoff ligger på Bretagnes kust i Frankrike känd för att vara en pittoresk liten stad med fantastisk arkitektur. En gång en fiskeby, sedan 1970-talet har Roscoff utvecklats som en hamn för handel och turism. Det finns goda väg-och järnvägsförbindelser och passagerarterminalen har bra faciliteter för passerande turister.

Guide till Plymouth

Plymouth är en stad på södra kusten i Devon i England, med en historia så långt tillbaka som bronsåldern och är hem till den största flottbasen i Västeuropa. Historiskt sett är den brittiska flottan avseglad från Plymouth för att besegra den spanska armadan. Hamnen i Plymouth är fullt utrustad med alla faciliteter som passagerare behöver och har snabb direkt åtkomst från London via Great Western järnvägsnät.

Hitta alternativ till Roscoff Plymouth färjor