Biljett sökning

Hitta Le Havre Portsmouth färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Le Havre till Portsmouth med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Le Havre till Portsmouth rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Le Havre Portsmouth färjor som inkluderar tidtabeller, Le Havre Portsmouth färjepriser och info hur man bokar Le Havre Portsmouth färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Portsmouth till Le Havre sida!

Färjor från Le Havre till Portsmouth

Guide till Le Havre

Le Havre är beläget i nordvästra Frankrike vid floden Seine i Engelska kanalen. Staden ligger i Seine-Maritime regionen Normandie. Färjeterminalen ligger nära centrum av Le Havre med ett komplett utbud av moderna faciliteter för passagerare. Kollektivtrafiken är lätt att nå från färjeterminalen och bussar går direkt till och från järnvägsstationen och taxi inom terminalbyggnaden.

Guide till Portsmouth

Portsmouth är den näst största staden i grevskapet Hampshire på Englands sydkust. Portsmouth har varit en betydande örlogsstaden i århundraden och är hem för kända fartyg såsom Tudor Mary Rose och Lord Nelsons flaggskepp, HMS Victory. Den största hamnen har utmärkta motorvägar och järnvägsförbindelser från alla delar av Storbritannien och alla möjliga anläggning för passagerare i terminalbyggnaden.

Hitta alternativ till Le Havre Portsmouth färjor