Biljett sökning

Hitta Caen Portsmouth färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Caen till Portsmouth som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Caen till Portsmouth färja! Se nedan för information om Caen Portsmouth färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Caen till Portsmouth

Guide till Caen

Caen ligger i nordvästra Frankrike. Fylld med historiska byggnader som byggdes under regeringstiden av Vilhelm Erövraren. En stor del av staden förstördes under invasionen av Normandie år 1944. Caen ligger cirka två timmar nordväst om Paris och har en regelbunden färjelinje anslutning till södra England.

Guide till Portsmouth

Portsmouth är den näst största staden i grevskapet Hampshire på Englands sydkust. Portsmouth har varit en betydande örlogsstaden i århundraden och är hem för kända fartyg såsom Tudor Mary Rose och Lord Nelsons flaggskepp, HMS Victory. Den största hamnen har utmärkta motorvägar och järnvägsförbindelser från alla delar av Storbritannien och alla möjliga anläggning för passagerare i terminalbyggnaden.

Hitta alternativ till Caen Portsmouth färjor