Biljett sökning

Hitta Portsmouth Le Havre färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Portsmouth till Le Havre med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Portsmouth till Le Havre rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Portsmouth Le Havre färjor som inkluderar tidtabeller, Portsmouth Le Havre färjepriser och info hur man bokar Portsmouth Le Havre färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Le Havre till Portsmouth sida!

Färjor från Portsmouth till Le Havre

Guide till Portsmouth

Portsmouth är den näst största staden i grevskapet Hampshire på Englands sydkust. Portsmouth har varit en betydande örlogsstaden i århundraden och är hem för kända fartyg såsom Tudor Mary Rose och Lord Nelsons flaggskepp, HMS Victory. Den största hamnen har utmärkta motorvägar och järnvägsförbindelser från alla delar av Storbritannien och alla möjliga anläggning för passagerare i terminalbyggnaden.

Guide till Le Havre

Le Havre är beläget i nordvästra Frankrike vid floden Seine i Engelska kanalen. Staden ligger i Seine-Maritime regionen Normandie. Färjeterminalen ligger nära centrum av Le Havre med ett komplett utbud av moderna faciliteter för passagerare. Kollektivtrafiken är lätt att nå från färjeterminalen och bussar går direkt till och från järnvägsstationen och taxi inom terminalbyggnaden.

Hitta alternativ till Portsmouth Le Havre färjor