Biljett sökning

Hitta Portsmouth St Malo färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Portsmouth till St Malo överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Portsmouth till St Malo på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Portsmouth St Malo färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Portsmouth St Malo färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Portsmouth St Malo länkarna nedan.

Färjor från Portsmouth till St Malo

Guide till Portsmouth

Portsmouth är den näst största staden i grevskapet Hampshire på Englands sydkust. Portsmouth har varit en betydande örlogsstaden i århundraden och är hem för kända fartyg såsom Tudor Mary Rose och Lord Nelsons flaggskepp, HMS Victory. Den största hamnen har utmärkta motorvägar och järnvägsförbindelser från alla delar av Storbritannien och alla möjliga anläggning för passagerare i terminalbyggnaden.

Guide till St Malo

St Malo är en hamnstad i Bretagne i nordvästra Frankrike i Engelska kanalen. Det finns grundläggande passageraranläggningar inom St Malo terminalen med god tillgång till hamnen från N137 motorvägen som är kopplad till resten av Frankrike. Kollektivtrafiken ligger minuter från huvudbyggnaden till fots.

Hitta alternativ till Portsmouth St Malo färjor