Biljett sökning

Hitta Portsmouth Caen färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Portsmouth till Caen med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Portsmouth till Caen rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Portsmouth Caen färjor som inkluderar tidtabeller, Portsmouth Caen färjepriser och info hur man bokar Portsmouth Caen färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Caen till Portsmouth sida!

Färjor från Portsmouth till Caen

Guide till Portsmouth

Portsmouth är den näst största staden i grevskapet Hampshire på Englands sydkust. Portsmouth har varit en betydande örlogsstaden i århundraden och är hem för kända fartyg såsom Tudor Mary Rose och Lord Nelsons flaggskepp, HMS Victory. Den största hamnen har utmärkta motorvägar och järnvägsförbindelser från alla delar av Storbritannien och alla möjliga anläggning för passagerare i terminalbyggnaden.

Guide till Caen

Caen ligger i nordvästra Frankrike. Fylld med historiska byggnader som byggdes under regeringstiden av Vilhelm Erövraren. En stor del av staden förstördes under invasionen av Normandie år 1944. Caen ligger cirka två timmar nordväst om Paris och har en regelbunden färjelinje anslutning till södra England.

Hitta alternativ till Portsmouth Caen färjor