Biljett sökning

Hitta Agios Konstantinos Thessaloniki färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Agios Konstantinos till Thessaloniki med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Agios Konstantinos Thessaloniki Färja. För mer information och en snabb offert på Agios Konstantinos Thessaloniki färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Agios Konstantinos Thessaloniki vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Agios Konstantinos Thessaloniki Färja

  • Hellenic Seaways
    2 avgångar per vecka Agios Konstantinos Thessaloniki Färjor (4h 45m)

Agios Konstantinos guide

Agios Konstantinos är en stad i den grekiska regionen Phthiotida. Den vackra staden har fantastiska stränder med kristallklart vatten och vackra vyer och även en livlig hamn med regelbundna förbindelser till Sporaderna och fastlandet.

Thessaloniki guide

Thessaloniki är den näst största staden i Grekland och huvudstaden i centrala Makedonien. Den viktigaste hamnen för Thessalonki ligger i hjärtat av den största staden nära de stora shoppingstråken. Hamnen erbjuder ett utbud av persontrafik och är lättillgängligt med de stora motorvägarna och kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Agios Konstantinos Thessaloniki färjor