Biljett sökning

Hitta Skopelos Island Thessaloniki färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Skopelos Island till Thessaloniki överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Skopelos Island Thessaloniki Färja på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Skopelos Island Thessaloniki färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Skopelos Island Thessaloniki färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Skopelos Island Thessaloniki länkarna nedan.

Skopelos Island Thessaloniki Färja

  • Hellenic Seaways
    7 avgångar per vecka Skopelos Island Thessaloniki Färjor (3h 40m)

Skopelos Island guide

Skolepos är en grekisk ö i västra Egeiska havet, en av flera öar i norra Sporaderna. Känd för att vara en av de grönaste i Sporaderna, som är känt för att vara den plats där filmen Mamma Mia spelades in. Den viktigaste hamnen ligger i hjärtat av staden och är lätt att nå med bil från alla delar av ön.

Thessaloniki guide

Thessaloniki är den näst största staden i Grekland och huvudstaden i centrala Makedonien. Den viktigaste hamnen för Thessalonki ligger i hjärtat av den största staden nära de stora shoppingstråken. Hamnen erbjuder ett utbud av persontrafik och är lättillgängligt med de stora motorvägarna och kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Skopelos Island Thessaloniki färjor