Biljett sökning

Hitta Trieste Igoumenitsa färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Trieste Igoumenitsa Färja som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Trieste till Igoumenitsa färja! Se nedan för information om Trieste Igoumenitsa färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Trieste Igoumenitsa Färja

  • Minoan Lines
    2 avgångar per vecka Trieste Igoumenitsa Färjor (25h 30m)

Trieste guide

Trieste är en stad och en hektisk hamnstad i nordöstra Italien. Staden ligger på en smal remsa av Italien mellan Adriatiska havet och Slovenien. Färjehamnen i Trieste ligger i norra delen av staden och har goda vägförbindelser till Slovenien, Kroatien och Österrike, liksom runt om i staden. Bussterminalen ligger 20 minuter från portanslutningen och tåg finns i centrum som tar en till resten av landet.

Igoumenitsa guide

Igoumenitsa är en kuststad i nordvästra Grekland, som ligger öster om Korfu kanalen. Staden är en viktig hamn för turismen. Passagerarfärjeterminalen har minimal anläggningar men staden ligger inom gångavstånd, där man hittar affärer och restauranger.

Hitta alternativ till Trieste Igoumenitsa färjor