Biljett sökning

Hitta Mali Losinj Cesenatico färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Mali Losinj till Cesenatico som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Mali Losinj till Cesenatico färja! Se nedan för information om Mali Losinj Cesenatico färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Mali Losinj till Cesenatico

  • Gomo Viaggi
    2 avgångar per vecka Mali Losinj Cesenatico Färjor (4h 45m)

Guide till Mali Losinj

Mali Losinj är en stad i västra Kroatien och är en fantastisk ö med klarblått vatten, gömda stränder och tjocka tallskogar. Losinj är känd för sina 120 delfiner som lever i dess vatten och är skyddade enligt lag.

Guide till Cesenatico

Cesenatico är en hamnstad vid Adriatiska kusten i Italien. Leonardo di Vinci utformade hamnen och Canal i Cesenatico under 1500-talet. Staden har ett eget marina museum som visar gamla fiskebåtar i kanalen och hamnen har olika vackra restauranger och kaféer så man kan sitta och beundra den fantastiska utsikten.

Hitta alternativ till Mali Losinj Cesenatico färjor