Biljett sökning

Hitta Piran Trieste färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Piran till Trieste som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Piran till Trieste färja! Se nedan för information om Piran Trieste färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Piran till Trieste

Guide till Piran

Piran är en stad i sydvästra Slovenien vid Adriatiska havet. Staden är pittoresk med en rikedom av historiska arkitektur. Hamnen i Piran är väl beläget i centrum av Piran med pendeltrafik som finns inom den välutrustade passagerarterminalen och god tillgång till allmänna kommunikationer till resten av staden, även om det inte finns tågförbindelser.

Guide till Trieste

Trieste är en stad och en hektisk hamnstad i nordöstra Italien. Staden ligger på en smal remsa av Italien mellan Adriatiska havet och Slovenien. Färjehamnen i Trieste ligger i norra delen av staden och har goda vägförbindelser till Slovenien, Kroatien och Österrike, liksom runt om i staden. Bussterminalen ligger 20 minuter från portanslutningen och tåg finns i centrum som tar en till resten av landet.

Hitta alternativ till Piran Trieste färjor