Biljett sökning

Hitta Trieste Piran färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Trieste till Piran med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Trieste till Piran rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Trieste Piran färjor som inkluderar tidtabeller, Trieste Piran färjepriser och info hur man bokar Trieste Piran färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Piran till Trieste sida!

Färjor från Trieste till Piran

Guide till Trieste

Trieste är en stad och en hektisk hamnstad i nordöstra Italien. Staden ligger på en smal remsa av Italien mellan Adriatiska havet och Slovenien. Färjehamnen i Trieste ligger i norra delen av staden och har goda vägförbindelser till Slovenien, Kroatien och Österrike, liksom runt om i staden. Bussterminalen ligger 20 minuter från portanslutningen och tåg finns i centrum som tar en till resten av landet.

Guide till Piran

Piran är en stad i sydvästra Slovenien vid Adriatiska havet. Staden är pittoresk med en rikedom av historiska arkitektur. Hamnen i Piran är väl beläget i centrum av Piran med pendeltrafik som finns inom den välutrustade passagerarterminalen och god tillgång till allmänna kommunikationer till resten av staden, även om det inte finns tågförbindelser.

Hitta alternativ till Trieste Piran färjor