Biljett sökning

Hitta Trieste Rovinj färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Trieste till Rovinj med alla de stora färjerederierna mellan Trieste till Rovinj!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Trieste Rovinj.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Trieste eller Rovinj länkarna på denna sida.

Färjor från Trieste till Rovinj

Guide till Trieste

Trieste är en stad och en hektisk hamnstad i nordöstra Italien. Staden ligger på en smal remsa av Italien mellan Adriatiska havet och Slovenien. Färjehamnen i Trieste ligger i norra delen av staden och har goda vägförbindelser till Slovenien, Kroatien och Österrike, liksom runt om i staden. Bussterminalen ligger 20 minuter från portanslutningen och tåg finns i centrum som tar en till resten av landet.

Guide till Rovinj

Rovinj är en stad i Istriens län i Kroatien, belägen på norra Adriatiska havet, det är en populär turist-och fiskehamn. Den pittoreska staden Rovinj har fortfarande en traditionell italiensk känsla med små kullerstensgator och strandpromenader. Färjehamnen erbjuder en rad faciliteter för besökare och centrumet är nära för passagerare som vill utforska staden.

Hitta alternativ till Trieste Rovinj färjor