Biljett sökning

Hitta Ancona Trieste färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Ancona till Trieste med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Ancona Trieste Färja. För mer information och en snabb offert på Ancona Trieste färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Ancona Trieste vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Ancona Trieste Färja

  • Minoan Lines
    2 avgångar per vecka Ancona Trieste Färjor (6h 0m)

Ancona guide

Ancona ligger på den östra kusten av Italien och är hem till en av de mest trafikerade hamnar i Italien och Adriatiska havet. Ancona hamn är mycket populär bland turister och tusentals människor anländer varje år via färja för att upptäcka kulturen och atmosfären i Ancona.

Trieste guide

Trieste är en stad och en hektisk hamnstad i nordöstra Italien. Staden ligger på en smal remsa av Italien mellan Adriatiska havet och Slovenien. Färjehamnen i Trieste ligger i norra delen av staden och har goda vägförbindelser till Slovenien, Kroatien och Österrike, liksom runt om i staden. Bussterminalen ligger 20 minuter från portanslutningen och tåg finns i centrum som tar en till resten av landet.

Hitta alternativ till Ancona Trieste färjor